Creație grafică și prepress

Am înțeles că cel mai important lucru este să empatizezi cu oamenii, de aceea echipa noastră de designeri își axează toată atenția asupra reprezentării dorinței clienților noștri într-o manieră optimă pentru beneficiarii acestora. Totul trebuie sa iasă perfect. Toate detaliile sunt verificate și aranjate, suntem pregătiți pentru cel mai exigent public.

TIPAR

Noi suntem vioara întâi în tipărituri, noi impunem ritmul. Astfel ne păstrăm la înalțimea tuturor așteptărilor. Perfecțiunea și creativitatea trebuie sa rămână întipărite în mintea publicului, echipamente performante, atent verificate la fiecare etapă, oameni devotați care nu permit greșeli și materiale de cea mai înaltă calitate, aceasta este formula noastră de orchestrare a unui concert.

Tipar offset

Dimensiune maximă coală: 600 mm X 770 mm

Gramaj hârtie: 40 – 550 gr/mp

Culori: CMYK + Pantone + Coating

Tipar flexo

Lățime maximă rolă: 920 mm

Grosime suport: 20 – 400 µ

Număr de culori: 6

Cerneală: UV + Water Based

Serigrafie

Dimensiune maximă tipar: 500 mm X 700 mm

Gramaj hârtie: 80 – 550 gr/mp

Tipuri de cerneală: Plastisol + Water Based + UV

Finisare, testare, ambalare, livrare

Nu există altă variantă de a încheia concertul decât în uralele publicului. Avem grijă ca finisajul să fie executat la cel mai înalt nivel, detaliile sunt atent prelucrate și verificăm ori de câte ori este nevoie pentru a asigura calitatea produsului pe care îl livrăm.